Over Keukenhof van Gelre

Luxueus vakmanschap door Keukenhof van Gelre

Inmiddels verzorgen wij alweer ruim 12,5 jaar exclusieve maatwerk keukens. Door de jaren heen heeft de keuken zich ontwikkelt tot het hart van de woning. De plek om samen te komen en samen te zijn. Voor het ontwerpen van deze belangrijke ruimte nemen wij graag de tijd. Voor een gesprek of ontwerp vragen wij u als klant dan ook een afspraak te maken.

De basis bestaat uit een combinatie van het perfecte ontwerp en de juiste invulling van de ruimte. In samenwerking met de klant gaan wij op zoek naar de juiste balans tussen ruimte, design en uiteraard ook alle praktische aspecten. Voor iedere klant ontwerpen wij de ruimte die het beste bij hun woonwensen past. Wij hebben verschillende vakspecialisten in huis, die ervoor zorgen dat iedere keuken uniek is. Zo leveren we bijvoorbeeld handgeschilderde keukens in iedere gewenste kleur en specifieke keukenbladen. Naar wens helpen wij bij het ontwerpen van andere meubels in de woning. Denk hierbij aan een speciale deur, kamer-en-suite of op maat gemaakte badmeubels.


Studio Delden staat sinds 2019 geheel in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Wij kiezen voor topmerken uit het midden- en hoogsegment. Zo is in Holten apparatuur van Siemens en Neff te bewonderen; merken die uitblinken qua uitstraling en prestaties. Natuurlijk ontbreekt keukenapparatuur van het merk Sub-zero Wolf niet.

Het uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken onze ontwerpen zo onderscheidend.

Ons statement is niet voor niets; ‘Maatwerk maakt alles mooier’.


Maak kennis met ons team

Jeroen


Erna 


Femke


Sanne 


Niels


Roy


Marcel


Herbert


Roland


Gert-Jan